Læreren har oppført seg merkelig i flere dager. Plutselig tar hun frem saksa og JAGER elevene

1101

Ungdomsskolelæreren fra California, USA, fikk elevene til å storme mot utgangen da hun plutselig begynte å oppføre seg skummel og truende midt i første time. «Skolen er dypt bekymret for elevene,» forteller skoleledelsen i en uttalelse etter hendelsen.

Det som skulle være en helt vanlig dag for disse ungdommene ble plutselig forvandlet til noe som lignet en skrekkfilm da læreren, Margaret Gieszinger, plutselig forandret oppførselen sin totalt.

Elevene sier i ettertid at hun hadde oppført seg litt merkelig de siste dagene, men denne morgenen tok det en skummel ny vending:

Etter å ha sunget og kjeftet og ravet en liten stund i klasserommet, ber hun en elev sette seg i stolen foran henne mens hun veiver rundt med en saks. En annen elev tar frem kameraet for å filme hva som skjer.

Mens læreren brøler ut den amerikanske nasjonalsangen klipper hun store biter hår av toppen av hodet på eleven, og kaster håret rundt seg.

Youtube

 

Elevene kan bare sitte i sjokk, og gutten som får håret sitt klippet har et svært nervøst kroppsspråk… han vet ikke hva han skal gjøre og han prøver sannsynligvis å skjule at han er redd.

Og redd burde han være.

 

Så snart han reiser seg opp fra stolen, roper læreren: «Neste! Jeg er ikke ferdig! Neste! Neste!»

Når ingen kommer frem, ser vi henne snart ta saksen i hånd og hytte den mot en jente som prøver å komme seg bort fra læreren mens hun skriker «Nei, frøken G! Frøken G!»

Youtube

 

Og klasserommet eksploderer: Alle elevene kaster seg mot utgangsdøra og prøver å unngå læreren som nå virker direkte farlig.

«Jeg var livredd… Hun er vanligvis en snill og omsorgsfull dame. Hun er vanligvis bare smil og latter. Dette er ikke den læreren vi kjenner og elsker,» sier eleven Lily i etterkant.

Youtube

 

Ektemannen mistenker at hun har hatt et mentalt sammenbrudd og håper at hun kan få den hjelpen hun trenger for å bli bedre igjen. Foreløpig er hun siktet av politiet for å ha satt elevenes liv i fare.

Det er ekstra ille når en lærer oppfører seg truende, fordi hun er en autoritetsperson som har sterk kontroll over elevene sine i klassen. Gutten som ble klippet kan ha tenkt at han kom til å få problemer med skolen om han ikke gjorde som hun sa, og det satte ham i en potensielt svært farlig situasjon, enten læreren var tilregnelig eller ikke. Senere kommer det også frem at hun har blitt suspendert fra lærerposisjoner hele to ganger før…

Youtube

 

Skolen skriver i en pressemelding:

«De ansatte ved University Preparatory High School og administrasjonen ved Tulare County Office of Education er dypt bekymret for de elevene som ble utsatt for den forstyrrende oppførselen i timen til Margaret Gieszinger i går morges. (…) Vi har sendt våre beste rådgivere fra vårt mentale helseteam som skal være tilgjengelige for elevene så lenge de trenger det.»

SE det forstyrrende klippet selv nedenfor, og DEL det gjerne for å vise hvor viktig det er å ta mental helse på alvor! Elevene varslet om merkelig oppførsel flere dager før dette skjedde!