16. juli 2024

Ponnien er redd for å ta det lille steget: Når hun endelig tør er det dagens SØTESTE øyeblikk!

Noen ganger får man noen mentale sperrer, og frykten vår kan holde oss tilbake fra de utroligste ting. Da denne lille ponnien møtte dagens utfordring, stresset hun litt – men viste oss hvor viktig det er å utfordre seg selv og bare hoppe i det!

Ponnien i videoen heter Moon, og hadde vært inne i stallen for å spise og slappe litt av. Nå ville hun ut igjen, men foran henne var det et hinder…

Stalldøren er noen cm høyere enn bakken nedenfor, så hun må ta et lite steg ned for å komme ut i luftegården – det var vanskeligere for den lille hoppa en først antatt!

Hun ser kanten, og begynner å stampe og danse rundt – sannsynligvis for å manne seg litt opp til å tørre å hoppe ned den «skumle» kanten.

Den lille dansen hennes ser heldigvis ut til å fungere, for snart tar hun et skikkelig byks, og hopper modig ut fra stallen!

Reaksjonen hennes på å overvinne frykten sin er helt enestående, og hun hopper og danser rundt av ren glede og stolthet!

Dette kan nok vi mennesker lære masse av også! Det er viktig å pushe seg selv ut av komfort-sonen, og prøve nye ting – selv om de virker skumle!

SE det herlige øyeblikket i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også synes at Moon var en tøff, liten hest!