Miljøaktivistene trakasserer bonden. Reaksjonen? SE den GENIALE hevnen hans!

1383

Jeg synes det er flott at mange engasjerer seg i miljøpolitikk, og mener at de menneskene som kjemper for naturen og dyrelivet er noen ordentlige helter. Men da skal man også vite hvem man skal protestere mot!

Det er nemlig politikere som har makten til å skape forandringer i miljødebatten, og da er det de man må peile seg inn på med protester, kampanjer og taler. IKKE de enkeltindividene som bare prøver å gjøre jobben sin for å brødfø familien sin!

Miljøaktivistene i videoen nedenfor har misforstått totalt, og bestemte seg for å trakassere en lokal bonde fordi de mente han forurenset. De brøt seg derfor inn på jordet hans, satte opp telt og utstyr, og nektet å la ham gjøre sine daglige oppgaver for å tjene til livets brød.

Da så bonden rødt. Ingen vet bedre enn bønder at det er viktig å passe på naturen og dyrene, og at denne gruppen utpeker ham over store forurensende fabrikker er totalt urettferdig!

Men da kom han også på en genial hevn… han sprayer dem ned med stinkende gjødsel!

Videoen har delt nettet i to, og mens noen mener at bonden burde ha vært snill med miljøaktivistene, mener andre at han gjorde helt riktig!

Hva mener du? SE videoen selv nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også syntes at de fikk som fortjent!