Brannmannen fikk nok etter dødsulykken: Sprutet vann på de som respektløst filmet ofrene

1677

Det er helt vanlig nå i dag å se både unge og gamle med nesen begravet i skjermen på mobilen, og man tenker egentlig ikke stort over det. Men det finnes tilfeller der mobilen bør legges bort – som for eksempel på åstedet ved en tragisk dødsulykke.

Det var på vei A3 i Tyskland at det skjedde en trafikkulykke som hadde døden til følge, og brannvesen, politi og sykebil rykket mannsterke ut. De prøver å gjøre jobben sin, og har bare en eneste forventning til de andre bilistene som kommer kjørende forbi ulykkesstedet, nemlig at de skal oppføre seg respektfullt og kjøre videre.

Det var det mange som ikke klarte.

Mange som kom kjørende sakket ned farten eller stoppet helt opp for å filme og ta bilder av ulykkesstedet, og av de døde. Mange sto og glodde lenge.

Ettersom at dette ikke er første gangen dette skjer, fikk brannmannen nok. Det er totalt uetisk og respektløst ovenfor de døde og deres familier at tilfeldige mennesker skal filme dem for en god historie eller «underholdning». Da plukket brannmannen opp vannslangen.

Hans smarte idé for å stanse disse idiotene var å sprute en tykk stråle vann på vinduene deres. Slik ble det umulig for dem å filme ordentlig, samtidig som de fikk en krystallklar beskjed om å kjøre sin vei!

Hendelsen har nå fått stor oppmerksomhet fra media og på nettet, og flere hyller brannmannen som bare prøvde å gjøre jobben sin, og samtidig sørge for at de avdøde får den respekten de fortjener.

Du kan se videoen nedenfor (på tysk), og DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook hvis du også synes at brannmannen gjorde det rette!