«Dette knuser hjertet mitt»: Bestefaren søker etter en familie å feire jul med!

1079

Julen er en gledelig tid som feires sammen med familien. Slektninger kommer langveisfra for å feire med sine kjære, og barn, voksne og gamle koser seg sammen med god mat og et glitrende juletre.

Men slik er det ikke for alle.

Denne høytiden er også en av de vanskeligste tidene på året for enkelte som ikke har familie lenger, eller av en eller annen grunn ikke har noen å feire med. Da er man smertelig klar over hvor ensom julen kan være.

Denne enkemannen fra Berlin kjente så altfor godt til denne vonde ensomheten, og bestemte seg for å gjøre noe desperat. Han hang opp denne lappen på nærbutikken sin (norsk oversettelse nedenfor):

«Hvor kan en ensom pensjonist, enkemann, finne et sted å feire jul sammen med en liten gruppe?»

En ung kvinne leste disse hjerteskjærende ordene, og bestemte seg øyeblikkelig for å prøve å hjelpe den gamle mannen. Hun tar bilde av lappen og poster den på Facebook, slik at mange flere kan lese den.

«Når jeg leste lappen brast hjertet mitt… Kanskje noen ser dette som kan få ønsket hans til å gå i oppfyllelse,» skriver hun under bildet.

Og det tar ikke lang tid før meldingene begynner å tikke inn!

Ønsket til den gamle mannen blir delt hundrevis av ganger, og snart har over 30 familier svart at de mer enn gjerne ønsker mannen hjertelig velkommen inn i familiene deres på julaften.

Ungjenta tok kontakt med mannen om alle tilbudene han hadde fått, og nå har han et helt annet problem: Hvordan skal han kunne velge?!

Nå kommer han i hvert fall til å få seg en fantastisk julefeiring sammen med en godhjertet familie – alt takket være hans eget modige initiativ og litt ungdommelig kreativitet!

Så vakkert å se hvor mange som sto klare til å gjøre noe fint for et gammelt menneske på selveste julaften! DEL dette med vennene dine på Facebook for å hylle slike engler i juletiden!