Prins William hyller mamma Dianas minne: Når jeg ser hvordan får jeg TÅRER i øynene!

2348

Det er ingen nyhet at prins William er sin mor lik. Hun var hans største helt og forbilde som liten, og det er tydelig at både han og Harry har arvet mammas store hjerte for mennesker i nød.

Nylig kunne man se prins William stå å dele ut mat til de hjemløse på senteret «The Passage», som er Storbritannias største senter for hjemløse mennesker. Her kan de som ikke har tak over hode komme å få seg et godt og varmt måltid, få hjelp med midlertidige hjem eller soveplasser, samt komme i kontakt med folk som kan hjelpe dem ut av den tragiske situasjonen de befinner seg i.

 

 

Prins William fungerer som en slags beskytter for dette livsviktige senteret, som til nå hjulpet rundt 130 000 mennesker. Men William fant ikke dette stedet av seg selv.

 

Det var nemlig prinsesse Diana som tok ham med dit som barn allerede i 1993. Diana var verdenskjent for sitt brennende engasjement for veldedighet, og hun tok begge sønnene med dit som en del av offentlige arrangementer, men også etter private initiativ.

 

Hun ville alltid at sønnene skulle få se den virkelige verden, og ønsket at de skulle lære å rekke ut en hjelpende hånd hvor enn de kunne. Og viktigst av alt: hun lærte dem alt ved å gå foran som et godt eksempel.

 

Det er tydelig at dette er lærdom prins William har tatt til hjertet, og som han nå viderefører til sine egne barn.

 

Fremdeles kommer William innom The Passage for å servere mat til de hjemløse, og han ønsket alle et godt måltid mens han smilte og snakket med de som møtte opp og de som arbeidet der.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Kensington Palace (@kensingtonroyal)

 

DEL gjerne artikkelen hvis du også synes det er fint å se at William følger i sin mors fotspor og fører arven hennes videre!