Kvinnen sendte SMS til feil nummer: Kan nå ha reddet LIVET til mottagerens sønn

1404

Det er alltid så pinlig når man sender melding til feil nummer, og aller verst er det når man inkluderer bilder. Det var det som skjedde da den unge kvinnen, Syd, var ute for å prøve ballkjoler – men resultatet kunne ingen ha forestilt seg.

Syd var usikker på kjolevalget, og ville gjerne at venner og familie skulle se den slik at hun kunne høre hva de mente om den. Men da hun skulle sende bildene av gårde var det noe som gikk feil, og plutselig hadde hun sendt dem til en totalt fremmed.

 

Den personen var seksbarnspappaen Tony Wood.

Han skjønte med én gnag at bildene ikke var ment til ham, og bestemte seg for å gjøre Syd oppmerksom på feilen. I meldingen til henne skriver han:

«Jeg tror nok at denne meldingen var ment til noen andre. Kona er ikke hjemme, så jeg kunne ikke få synspunktet hennes, men barna og jeg synes at du ser fantastisk ut i kjolen! Du burde definitivt gå for den!»

 

Tony sendte deretter et bilde av barna for å bevise at de også godkjente den vakre kjolen. Men ingen kunne ha forutsett hva denne tilfeldige samtalen snart skulle føre til.

Samtalen mellom Syd og Tony ble nemlig snart lagt ut på Twitter, og innen kort tid hadde innlegget blitt delt over 160 000 ganger, og likt over 680 000 ganger!

Men ett barn manglet fra bildet Tony sendte. Sønnen hans Kaizler var ikke der – han lå på sykehuset.

Den 4 år gamle gutten har nemlig leukemi, og var på sykehuset for å få behandling den dagen. Behandlingene er svært dyre, og familien har lenge slitt med å betale dem i tillegg til alle normale utgifter som kommer med å ha en stor familie. De hadde satt opp en donasjonside på nettet for rundt 2 år siden, og hadde som mål å klare å samle inn 10 000 dollar (77 600 kr). De hadde ikke klart å få mange donasjoner på den tiden, og var fremdeles et godt stykke unna målet.

Men da bildene fra den tilfeldige samtalen gikk viralt var det en bekjent av familien som så den, og hun skrev da at lille Kaizler var savnet på bildet, og hvorfor.

Så skjedde det: Donasjonene begynte plutselig å tikke inn, og familien har fått mange rørende støtteerklæringer fra helt fremmede mennesker på nettet!

Alle ønsket å hjelpe den søte gutten og familien hans, og seksbarnspappaen ble helt rørt av all støtten: «Det har vært helt fantastisk og en større velsignelse enn man noensinne kunne tro og håpe på.»

 

I skrivende stund har familien fått inn over 260 000 kr som skal være med å dekke utgiftene til behandlingene til 4-åringen – over tre ganger så mye som de hadde turt å håpe på!

«Det er så fantastisk å bli minnet på at det finnes gode mennesker der ute i verden som fremdeles bryr seg om andre,» sier mammaen til Kaizler, Rachel Wood. Hun var både sjokkert og takknemlig over effekten en feilsendt melding kunne få.

 

Verden fungerer på en merkelig måte, og dette lille uhellet førte plutselig til at livet til et 4 år gammelt barn kunne få all den behandlingen han trengte. Nå håper vi bare at lille Kaizler kan overvinne kreften en gang for alle – DEL hvis du er enig!