Den desperate hunden løper etter familien som dumper ham: Det som skjer da er HJERTESKJÆRENDE

12305

Vi sier ofte at hunder er menneskets beste venn, men vet vi egentlig hvor stor effekt dette har på de hundene som ikke blir elsket tilbake?

Denne videoen viser at hunder er menneskets beste venn uansett hvor ille vi mennesker behandler dem. Mange fortjener ikke en så lojal og trofast venn som det en hund er, og her ser vi virkelig et prakteksempel på nettopp dette.

Denne hjerteskjærende videoen ble filmet av tilfeldig forbikjørende Stephen Sage Silver. Nå har videoen blitt sett av mennesker over hele verden og folk raser over den hjerteløse oppførselen til eieren.

Eieren har dratt med hunden ut av bilen som står i veikanten, og mens hunden prøver å leke og kose, vil bare mannen inn i bilen igjen – slik at han kan forlate hunden igjen midt i veien.

 

Hunden prøver å bli med inn i bilen, men blir dyttet og sparket bort fra døra. Videoen viser hvordan hunden løper etter bilen, før bilen gasser på og kjører fra den – forvirret og usikker.

Youtube

 

Mannen som filmet det hele tok kontakt med lokale dyrevenner som fikk reddet hunden og tatt den med til sikkerhet. Nå etterforskes saken av myndighetene.

Håper denne idioten blir straffet hardt for dette! Den uskyldige hunden visste ikke hva den hadde gjort galt, og ingen fortjener å bli forlatt på denne hjerteløse og farlige måten!! SE videoen og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også mener at eieren må stå til ansvar for dette!