Mammaen så seg lei på 18-åringens late liv. Da skrev hun 7 regler som har SPLITTET nettet i to:

875

En anonym mamma fra Australia har fått svært stor oppmerksomhet på nettet etter at hun delte familiens nye husregler. Oppmerksomheten er både positiv og negativ:

«Vi elsker datteren vår til månen og tilbake, men etter at hun fikk førerkortet har alt bare blitt verre,» forklarer mammaen oppgitt.

Jenta gjorde ingenting de dagene hun ikke jobbet, sov hele dagen, og kom hjem full og vekket hele huset midt på natten i helgene.

Da fikk moren nok, og diskuterte med mannen sin om hva de skulle gjøre. Resultatet ble disse 7 reglene:

REGLER FOR Å BO I HJEMMET VÅRT

Dette vil bli overvåket, og hvis følgende regler ikke blir fulgt, og du ikke trives med hvordan VI velger å styre VÅRT hjem, kan du finne deg et annet sted å bo…. (PS: NEI, vi sparker deg ikke ut, dette vil være ditt valg om du ikke følger disse enkle reglene)

  • På de dagene du IKKE jobber, skal du stå opp innen kl. 10.00… Stå opp, spis, kle på deg, skaff deg et liv… (gå på en tur, få deg en hobby) NÅ ER DET SLUTT PÅ Å SOVE HELE DAGEN.
  • Hvis du velger å gå ut i helgene og ikke kommer hjem før etter midnatt, kan du finne deg et annet sted å sove. (Det er ikke rettferdig for oss å bli vekket av at du kommer inn i huset hele tiden, sent på kveld og tidlige morgener)
  • Du SKAL være hjemme mellom kl. 17.00 og 18.30 hver kveld mandag – torsdag (når du IKKE jobber) for å hjelpe å lage middag og spise med familien… Du skal så ta oppvasken og ta ALT søppelet ut. Du kan så gå ut med vennene dine frem til kl. 22.30 hvis du vil.
  • På de dagene du jobber – ta ut søppelet før du går på jobb.
  • Du skal vaske badet EN gang i uken – fullstendig.
  • Du skal HOLDE rommet ditt rent or ryddig – dette er VÅRT hus, og vårt valg om hvordan vi ønsker at HELE huset skal se ut.

Mange som har sett disse reglene synes at mammaen er altfor streng, og at en jente på 18 år må få lov til å ha litt frihet, og kunne leve sitt eget liv. Andre igjen støtter foreldrene i denne saken, og mener at det er de som har fullmakt til å bestemme reglene i huset. Debatten mellom disse to sidene har blitt ordentlig opphisset…

Hva mener du? Fortell hva du synes i kommentarfeltet og DEL gjerne dette med vennene dine på Facebook!