Knytt neven: DETTE sier hånden din om personligheten din!

318

Kroppspråket vårt kan fortelle mye om personligheten vår. I århundrer har man for eksempel spådd hender, og moderne kriminalteknikere i dag kan lage en profil av personligheten din basert på hvordan håndskriften din ser ut.

Nå skriver Local News Express at man kan forstå mye om en person ved å se på knyttnevene deres.

Så, uten å tenke over det, knytt neven slik du pleier og se på bildene under for å se hva din knyttneve sier om deg!

Hvilke av bildene ligner på hånden din?

1. Tommelen under fingrene

Hva andre tenker om deg:

Alle elsker entusiasmen, kreativiteten, og intelligensen din. Mange ser på deg som harmonisk og litt forsiktig. Du lever et rolig liv.

Ditt sanne jeg:

Du er alltid påpasselig med å ikke såre folk, og du er en litt stille person. Du elsker å være med venner og verdsetter lojale og ærlige personer.

Kjærlighetsliv: 

Du føler deg avslappet i forholdene dine. Du er veldig sympatisk og kan bli værende i et forhold bare for å ikke såre partneren din. Du unngår drama så mye som mulig, og du er ikke langsint.

 

2. Tommelen over fingrene

Hva andre tenker om deg: 

Du er karismatisk og begavet, og alle elsker hvor snill og god du er! Du har god selvtillit og er oppmerksom og fleksibel.

Ditt sanne jeg:

Du unngår ofte ting i redsel for å bli såret av andre. Du unngår risiko og har høye forventninger. Mennesker elsker deg og du verdsetter deres selskap.

Kjærlighet: 

Du er ikke den som tilgir med det første, og om noen sårer deg henger minnene godt igjen. Du sliter av og til med å åpne deg, og du beskytter deg selv fra å bli såret.

3. Tommelen over pekefingeren

Hva andre tenker om deg: 

Du har en sprudlende fantasi og liker godt å bare observere. Du er generøs og vennlig, har god humor og har du har alltid folk som flokker rundt deg. Du kan av og til bli litt utålmodig og sta.

 Ditt sanne jeg:

Du verdsetter ærlighet og godhet, og du er en respektfull og forsiktig person. Noen ganger prøver folk å utnytte vennligheten din, men du oppdager snart hvem som er de ekte vennene dine!

Kjærlighet: 

Du er reservert når det kommer til kjærlighet, og det viktigste for deg er å følge drømmene dine og finne noen som virkelig elsker deg.

 

Nå skal vi ikke påstå at dette er skuddsikkert, og tar selvfølgelig dette med en klype salt. Til tross for det stemte faktisk min ganske bra..!

Stemte det for deg? DEL gjerne med vennene dine på Facebook så kan de også se om personligheten deres også stemmer med hvordan de knytter neven!