Helsearbeiderne ber ham om å slutte å plage den døde datteren. Men 30 minutter senere forstår ingen hva han har gjort!

5472

Denne hendelsen fant sted på nyttårsaften for noen år siden. Ruslan og Anastasia Odonec hadde bydd venner og foreldre hjem til det store huset sitt. Det var drømmehuset deres, som til og med hadde et eget leke- og sportsrom, og et basseng!

Barna lekte mens foreldrene og de voksne lagde mat, og alt var fint og flott – men det de ikke visste var at det nye året skulle starte som et mareritt.

nyttar1

De voksne var på kjøkkenet. 5 år gamle Radomir og hans 3 år gamle søster Alesya lekte med de eldre søskenbarna sine. Plutselig hørte foreldrene at det ble uvanlig stilt, noe som ofte er et dårlig tegn.

Vanligvis bruker Alesyas latter å høres i hele huset, men nå var det så stilt at man kunne høre en nål falle ned på gulvet.

 

nyttar2

Da Ruslan fant datteren sin ble han livredd. Alesya lå livløs på bunnen av bassenget. Han hoppet uti og tok henne med opp, men 3-åringen pustet ikke.

Da Anastasia kom inn i bassengrommet og så sin livløse datter, skrek hun og besvimte. Foreldrene hennes ringte ambulansen og Ruslan startet umiddelbart en hjerte- og lungredning.

Dessverre hadde Ruslan aldri lært å uføre hjerte- og lungeredning på ordentlig.

 

nyttar3

Etter ti minutter var endelig ambulansen der, og Ruslan ga arbeidet til helsepersonellet.

Men bare et minutt senere, ble Alesya erklært død. Det var ikke mer de kunne gjøre.

Ruslan sank ned på gulvet og ba dem om å gjøre mer, men de var allerede i gang med å ringe politiet for å informere om at jenta var død.

 

nyttar4

Men Ruslan nekter å gi opp på sin lille engel. Han setter seg på kne ved siden av henne og fortsetter med hjerte- og lungeredningen, og slutter ikke en gang når ambulansesjåføren ber ham om å gjøre det. Han sier at hvis han fortsetter så plager han bare jenta, men Ruslan nekter å stoppe.

Plutselig, 40 minutter etter at han hadde fått jenta opp av vannet, kjenner han et hjerteslag.

 

nyttar5

Sykesøstrene kunne knapt tro det. Jenta ble erklært død for 30 minutter siden, men nå pustet hun igjen!

De tok henne med rett til sykehuset, siden hun var i koma. Spesialistene kjempet for livet hennes i flere dager, og Ruslan og Anastasia levde med håpet.

To uker senere våknet endelig Alesya. Legene trodde ikke at hun skulle komme seg, og det virket dessverre til å være sant. Hun kunne verken snakke, se eller røre seg.

Men Alesya overrasket alle med enda et mirakel. Etter noen uker begynte hun sakte å snakke. Så kunne hun se igjen, og etter en stund kunne hun ta sine første steg igjen. Etter noen måneder var hun helt normal igjen!

 

nyttar6

Noen ganger får foreldre superkrefter, og takket være Ruslan, så kan Alesya vokse opp til å bli en stor og fin jente!
Gjerne del denne med vennene dine på Facebook!