Pizza Hut får en bestilling fra trebarnsmoren med en hemmelig beskjed. Da ringer de POLITIET!

2248

Cheryl Treadway opplevde sitt verste mareritt nylig da hun og hennes tre barn ble truet på livet i hjemmet sitt. Men istedenfor å få panikk, tenkte denne mammaen lynraskt!

Det var kjæresten hennes, Nick, som holdt henne og hennes tre små barn fanget. Mannen var påvirket av dop som gjorde ham utrolig sint, og han truet henne og barna hennes med kniv. Han skriker og kjefter på henne og lar henne verken komme i nærheten av telefonen sin eller ta barna ut av huset.

Den unge moren er vettskremt, og frykter for sine barns liv. Hun visste at hun måtte handle for å få dem alle ut av situasjonen i live. Da pønsker hun ut en genial plan.

Cheryl klarer å overbevise Nick, om at barna er sultne og må spise, og får låne smarttelefonen hans til å legge inn en bestilling til Pizza Hut på nettet. Etterpå river han mobilen ut av hendene hennes og sjekker at hun faktisk har bestilt pizza.

Når han ser kvitteringen på bestillingen blir han fornøyd, og tror at han fremdeles har kontrollen i huset. Men det han ikke visste var at Cheryl hadde lagt til en hemmelig melding i bestillingen!

Istedenfor å skrive inn ønsker om ekstra ost o.l., skriver Cheryl under bestillingen av pepperonipizzaen: «Vær så snill, hjelp. Send politiet til meg.»

Når de ansatte leser meldingen går det kaldt ned ryggen på dem, og de skjønner at dette ikke er tull. De hiver seg over telefonen, forklarer den alvorlige situasjonen til politiet og gir dem adressen hennes.

Når politiet når huset er mor og barn fremdeles fanget der, og de roer ned mannen ved å snakke med ham gjennom døren. 20 minutter senere lar han Cheryl og hennes tre små gå, og han blir øyeblikkelig arrestert mens familien blir tatt hånd om.

Takket være Cheryls snartenkthet og Pizza Huts raske reaksjon kom de seg unna uten skader. For en historie!

SE den utrolige videoen nedenfor, og DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook!