Kunstløperen danser irsk folkedans over isen. Reaksjonen? Publikums applaus er ØREDØVENDE

591

Riverdance er en helt spesiell type irsk folkedans som er kjent verden over, og det skal mye til for å ikke la seg rive med av de fortryllende bevegelsene og den muntre musikken. Men nå ble den plutselig enda mer imponerende!

Jason Brown er en svært begavet kunstløper som stilte opp med en banebrytende koreografi under OL i 2015.

Teamet hans foreslo at de skulle prøve å lage koreografien etter det omtalte showet Riverdance, Reel Around The Sun. Det skulle vise seg å være en helt genial idé.

Men Brown var skeptisk til det, og tanken på prøve seg på riverdance på is virket uoverkommelig. Heldigvis klarte teamet hans å overtale ham, selv om han trodde de var klin galne, alle som én.

Under forestillingen derimot, skulle han nok snart forandre mening: Han starter sakte, med sine mer vanlige bevegelser og triks, men snart tar musikken seg opp, og Brown setter virkelig farge på fremførelsen. Snart er hele publikum i ekstase over den utrolige fremførelsen, og rutinen hans vil desidert gå ned i historiebøkene som helt unik!

Dette kan du bare ikke gå glipp av: SE den utrolige isdansen hans nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook slik at de også får se!