Søppeltømmerne hører skrik fra bilen. Når de åpner posen innser de at de må ringe POLITIET

2699

Det å arbeide som søppeltømmer er vanligvis ganske monotont, men når to søppeltømmere fra Berks County, USA, startet sin vanlige runde skulle dagen bli helt annet enn normal.

De to var godt igang og hadde en fin flyt i arbeidet da et skrik hørtes fra innsiden av en av søppelposene. Det fikk det til å gå iskaldt nedover ryggen på dem, og de slapp øyeblikkelig alt de hadde i hendene for å hjelpe.

De rev opp posen og oppdaget det forferdelige innholdet: en liten vettskremt katt hadde blitt lukket inne i posen og etterlatt for å dø på grusomt vis.

Men ikke bare det: så snart de åpnet posen kjente de også en sterk lukt av bensin. Den lille søtnosen hadde blitt dynket i bensin før den hadde blitt innestengt, og katten kjempet nå for livet sitt.

Da gjorde arbeidskarene det eneste rette: de satte klampen i bånn og kjørte katten rett til veterinæren. Vel fremme fikk veterinærene hakeslepp da de så hvor ille det sto til med den lille, og satte øyeblikkelig igang arbeidet med å redde livet dens.

Det var på hengende håret, men veterinærene klarte ved et mirakel å redde katten, som fikk navnet Miracle Maisy.

 

Lille Maisy er fremdeles underernært og stinker bensin uansett hvor mange ganger de har vasket henne, men veterinærene tror at hun kommer til å klare å bli helt frisk – med rikelig med kjærlighet og omsorg.

 

At noen kan være så grusomme mot et uskyldig dyr! Jeg tenker at det er noe alvorlig galt med dyreplagere når de ikke klarer å føle empati med dyr, eller liker følelsen av å torturere eller skade forsvarsløse skapninger…

Denne gangen gikk det heldigvis bra, takket være søppeltømmernes heroiske innsats, men det er aldri godt å si hva som vil skje neste gang. Vi vet heller ikke hvem som gjorde dette mot den lille katten, men tanken på at monsteret fremdeles går fri gir meg frysninger.

 

DEL gjerne dette med vennene dine på Facebook hvis du også er imot dyreplageri!