Hunder hører ikke hjemme i senga? Her er 7 gode grunner til å la hunden hoppe oppi med deg!

3084

Uansett hvor glad man er i hunden sin, er det ikke alle som liker å la dem hoppe opp i sengen med dem.

Det er de som sier at de ikke vil ha hunden oppi lakenet de skal sove på, men om du elsker å sove med hunden din har vi nå samlet 7 gode grunner til at du skal fortsette med akkurat det!

1. Komfort

Det blir bare så mye koseligere å gå å legge seg når du har en hund som ligger å sover søtt like ved deg. Man kan slappe av og bare la roen senke seg.

2. Stress mindre

Å ha hunden din ved din side gjør deg roligere, minsker stress og gir deg samtidig en følelse av trygghet. Den tar bort alle bekymringene og stresset som holder deg våken om nettene!

3. Avslapning

Terapihunder har lenge blitt brukt for å motvirke følelsesmessig kaos. Jo mer du koser med hunden din, jo mer avslappet blir du. Hundens positive holdning ser ut til å være smittsom, og dens konstante oppmerksomhet vil få deg til å føle deg viktig og elsket.

4. Varme

Hunden gir deg godt med varme, og vil hindre at du våkner opp kald midt på natten. Du har din egen personlige (og utrolig søte) varmeovn!

5. Kos

En ting som hunder er kjent for, er deres betingelsesløse kjærlighet. For de som lider av depresjon kan dette båndet gjøre underverker. Hunder stiller ingen dumme spørsmål eller setter store krav til deg – de er glad i deg fordi du er deg!

6. Beskyttelse

Å vite at hunden din er like ved deg er betryggende. Sansene dens er mye bedre enn dine egne, og hvis noe skulle skje vil den bjeffe og beskytte deg. Du trenger ikke å være redd for innbruddstyver midt på natten med en hund ved din side!

7. Glede

Hunden din vil bli overlykkelig når den skjønner at den får lov til å sove i sengen sammen med deg! Hunder er flokkdyr, og vil helst være så nær deg som mulig – hele tiden. Hunden savner deg masse mens du er på jobb hele dagen, og vil nok sette ekstra pris på litt kos og nærhet om kveldene og nettene!

Så, hvis du lar din firbente bestevenn sove i sengen med deg, er det mange fordeler for dere begge!

DEL gjerne dette med vennene dine på Facebook, slik at de også kan få vite om fordelene med å la hunden sove i sengen deres!