22. juli 2024

Kvinnen glemte at bakdøren sto på gløtt før stormen. Når hun går inn i stuen får hun HAKESLEPP

Om du bor på en gård eller i nærheten av en skog, er det stor sannsynlighet for at for at du har sett et og annet rådyr forville seg inn på gressplenen din. Men denne ganger har rådyrene tatt steget enda lenger!

Alle som har sett Disney-filmen Bambi vet hvor herlige små rådyrunger er, men få får se komme nær nok til å kose med dem. Det kan derimot kvinnen som kaller seg Amscolie på sosiale medier skryte av å ha gjort!

Ved et uhell hadde hun glemt å lukke bakdøren sin helt igjen mens hun ventet på at stormen skulle inntreffe. I det øyeblikket stormen begynte å bygge seg opp bestemte hun seg for å gå ut å se etter de foreldreløse rådyrungene hun passet på – men de var ikke til å finne.

Det viste seg derimot snart at de ikke var særlig langt borte…

Dyr har en helt unik egenskap til å merke forandringer i været, og disse tre rådyrungene er intet unntak.

De tre søtnosene hadde nok blitt redde da de skjønte at det var en storm på vei, og fant ut at de trengte et trygt sted å søke ly. Da bestemte de seg for å gå inn til kvinnen som var så snill mot dem!

«Jeg arbeider med å passe på forlatte, ville dyr. Denne kvelden fikk de lov til å sove innendørs, siden været vår så fælt,» forteller Amscolie.

Enhver dyreeier ville ha blitt stresset om de ikke fant husdyret sitt når det bygget opp til storm, men heldigvis er ville dyr gode til å passe på seg selv.

Selv om det ikke er vanlig for Amscolie å la ville dyr overnatte inne i huset hennes, har hun en svært god grunn denne gangen: «Hvordan kunne jeg noensinne ha sagt nei til dette lille fjeset?»

Det kunne ikke jeg heller ha gjort! DEL hvis du også hadde latt dem søke ly hos deg i stormen!