16. juli 2024

Syklisten finner en forlatt hund som tviholder på en pose. Innholdet i den er HJERTESKJÆRENDE

Da den 58 år gamle engelskmannen Paul Skinner var ute på sykkeltur med en venn, så han plutselig noe som fikk ham til å bremse ned øyeblikkelig. Noe bevegde på seg i veikanten.

Han gikk av sykkelen og nærmet seg forsiktig. Da fikk han øye på den triste og utslitte cocker spaniel-hunden, som tydeligvis hadde blitt forlatt på stedet.

Men det var noe merkelig med hunden. Den nektet nemlig å slippe taket i en plastpose, og ville ikke la seg lokke bort fra den. Og da Paul så hva som lå oppi den, skjønte han hvorfor.

«Hunden lå der helt alene og slikket på en gammel pose. Den inneholdt fire døde valper. Det var hjerteskjærende. Hunden hadde tårer i øynene. Jeg forstår ikke hvordan noen kan være så umenneskelige at de gjør noe slikt,» forteller han til britiske Metro.

Paul ringte straks til dyrebeskyttelsen og et lokalt dyrehjem. De frivillige fra dyrehjemmet var der på få minutter, men det var for sent for de stakkars valpene.

En veterinær undersøkte valpene, og kom frem til at de hadde blitt født tidligere på dagen. Sannsynligvis var de i live da de ble plassert i posen og dumpet sammen med mammaen.

Politiet mistenker at valpene kan ha fryst ihjel etter at de ble dumpet, men ønsker å takke syklisten som fant dem og mammaen. «Det var det riktige å gjøre å ringe etter hjelp,» sier politiet.

Den fortvilte hundemammaen ble tatt hånd om av de frivillige fra dyrehjemmet, og har fått navnet Carly. Hun kommer til å få masser av kjærlighet og omsorg i denne tunge tiden, og vil aldri måtte oppleve slik mishandel igjen.

Carly viste hvor stort et mammahjerte er, uansett hvilken art man er. Hun nektet å forlate ungene sine, selv etter at de var døde… Nå håper vi bare at hun får et godt hjem, med mennesker som elsker henne!

DEL denne historien for å vise at vi står sammen i kampen mot dyreplageri!