Gutten sovner med kua på fanget. Nå får bildet hele nettet til å SMELTE!

935

15 år gamle Mitchell Miner hadde hatt en lang dag, og sovnet av utmattelse inntil kua. Han kunne ikke vite at innen han våknet igjen ville bildet ha spredt seg som ild i tørt gress over nettet!

Tidligere den dagen hadde han og kua Audri deltatt på ‘Iowa State Fair dairy cattle show’, der man stiller ut melkekyrne sine og konkurrerer mot andre. Til tross for at Mitchell og Audri gjorde sitt beste, havnet de på en femteplass, og var litt skuffet av at de ikke nådde helt til topps.

De trengte nok begge litt hvile, for da pappaen til Mitchell kom for å hente sønnen, fant ham dem slik:

Han bestemte seg raskt for å ta et bilde for å forevige det søte synet, og delte det med venner og familie på Facebook.

Bildet ble snart en hit på sosiale medier, og ble plutselig delt over hele verden – og det er jo ikke så vanskelig å forstå hvorfor.. bare se på dem!

Mitchell lener seg inntil Audris mage, og Audri har lagt hodet i fanget til gutten sin. De to ser ut til å ha det ordentlig koselig sammen i stallen!

«Når man tilbringer så mye tid sammen med dyrene, blir de veldig komfortable sammen,» forteller mammaen til Mitchell. Både hun og ektemannen vokste opp på bondegård, men har ikke noen egen gård nå. Dette er grunnen til at de hver eneste sommer låner dyr om sommeren, slik at barna deres også kan få gleden av å vokse opp med dyr og kjenne på gårdslivet.

Dessverre betyr også dette at Mitchell og Audri må ta farvel når høsten setter inn, men 15-åringen ser ikke bort fra at han selv har lyst på egne kyr når han blir eldre!

SE videoen nedenfor, og DEL denne fine historien hvis du også synes at bildet var søtt!