Familien til 90-åringen overtaler henne til å gå i bikini. Resultatet? Nettet tar helt AV!

101451

90 år gamle Irene Kearney fra Australia beviser det vi lenge har ment, nemlig at skjønnhet ikke har noen aldersgrense!

Irene vekket nylig stor oppsikt da et bilde av henne i bikini dukket opp på sosiale medier. 90-åringen er mamma til 10 barn, og har mangfoldige barnebarn, og bildet av henne ble tatt på et cruise med familien.

Hun hadde egentlig bestemt seg for å gå til innkjøp av en dekkende kaftan hun kunne bruke på cruiseskipet, men familien hennes overtalte henne til å prøve en «mer ungdomslig» drakt. Og resultatet er helt fantastisk!

 

På Facebook har bildet fått nesten 1000 kommentarer, der de skriver: «Fantastisk! Hun ser helt nydelig ut!», «Jeg har lyst til å bli akkurat som henne,» og «Hvorfor skulle hun ikke bruke en slik bikini? Hun ser ufattelig bra ut!»

Irene er virkelig en vakker kvinne. DEL denne historien med vennene dine på Facebook hvis du også synes det!