16. juli 2024

Barnepiken føler at noe er fryktelig galt. Da viser overvåkingkameraet den grusomme SANNHETEN!

Når man passer på barn eller jobber som barnepike har man et stort ansvar. Selv om du ikke er mammaen eller pappaen til barnet selv, blir du glad i barnet du passer på og vil ikke at noe skal skje med dem.

Vi har tidligere hørt mange historier om barnepassere som har misbrukt tilliten som foreldrene har gitt dem, og som har skadet, skremt eller plaget barna de har fått ansvaret for. Men denne historien er stikk motsatt.

Pappaen Jonathan Lai fra California takker skjebnen for at han ansatte Jenna Lee Baker til å passe hans 3-årige sønn. Han og kona var alltid fornøyde med henne, men den 31. juli oppdaget familien virkelig hvor heldige de hadde vært med akkurat henne…

Barnepiken Jenna og den lille gutten hadde akkurat vært ute på et lite ærend, da de kom tilbake til familiens hus i Orange County i California. Hun låser opp, og gutten løper inn til lekene sine ved kjøkkenet.

Men så snart Jenna satt fot inne i huset skjønte hun at noe ikke var som det skulle være. Magefølelsen henne skrek at noe var fryktelig galt, men hun klarte ikke å sette fingeren på det.

Til tross for at hun ikke visste helt hva det var valgte hun å stole på magefølelsen, og løp for å plukke opp 3-åringen og la på sprang mot ytterdøren. Da ser hun skikkelsen som kommer løpende ned trappen i huset – og rett mot dem.

«Jeg var panisk,» forteller Jenna i etterkant. Men overvåkingkameraet viser at Jenna gjorde helt riktig – hun kastet ikke bort et sekund før hun fikk tak i 3-åringen og la på sprang bort til en nabo. På vei dit ringte hun også øyeblikkelig til politiet.

Videoen viser også tydelig hvordan den skumle innbruddstyven roter igjennom huset før Jenna og gutten kommer hjem. Pappa Jonathan får frysninger av å se mannen gå inn på barnerommet.

«Han ødela følelsen av å være trygg i mitt eget hjem,» forteller pappaen. Men han innser at innbruddet kunne ha endt langt verre hvis innbruddstyven hadde angrepet Jenna og sønnen.

«Det hun gjorde for sønnen min da, og det hun gjør for ham hver dag er helt utrolig. Jeg er så glad for at hun var der,» sier han.

SE den skumle videoen nedenfor, og legg merke til Jennas raske reaksjon! DEL gjerne dette med vennene dine på Facebook for å hedre denne flinke, unge barnepiken!