Fødselen går ikke som planlagt. Da stiller legen 12-åringen det AVGJØRENDE spørsmålet

5529

Når mammaen Dede Carraway ble gravid igjen, ble den 12 år gamle datteren hennes Jacee overlykkelig. Hun skulle få en lillebror!

Siden Jacee var så spent på å ønske sin nye bror velkommen til verden, ble det snart klart at hun skulle få være med på fødselen. Men ingen var forberedt på det som skulle skje under fødselen, og at bildene derfra skulle bli spredt over hele verden.

Så kom dagen når mammaen skulle føde, og Jacee skulle få få med seg det magiske øyeblikket. Men når 12-åringen kom inn i rommet følte hun seg nok veldig liten. Det var komplikasjoner med fødselen, og bedøvelsen virket ikke som den skulle. Mammaen hadde store smerter, og siden både leger og jordmødre var samlet rundt Dede, kunne Jacee nesten ikke se mammaen sin en gang.

Livredd for å gå glipp av fødselen begynte Jacee å gråte. Da snudde legen seg mot 12-åringen og spurte henne om noe utrolig:

«Vil du være med å ta imot broren din?»

Dette var noe verken mammaen eller datteren var forberedt på, men han gav henne hansker og beskyttelsesklær, og 12-åringen løp raskt for å sette seg med legen foran mammaen sin. De neste minuttene vil hun aldri komme til å glemme.

«Det var jeg som tok imot ham. Jeg fikk trekke og dra i babyen… Det var bare, wow, jeg har lekt lege før, men dette var på ekte. Jeg var veldig nervøs,» forteller Jacee etterpå.

Med Jacees hjelp kom lille Cayson til verden, en sunn og velskapt liten gutt.

Familien er svært stolte av Jacee som hjalp til under fødselen, og 12-åringen selv er overlykkelig å ha fått blitt med på det utrolige øyeblikket. Nå hyller også fremmede over hele verden den unge jenta for motet sitt, og bildene fra fødselen har blitt delt tusenvis av ganger.

Men mens flere synes at dette var svært vakkert og at datteren fikk være vitne til et mirakel, er det de som absolutt ikke synes at en 12-åring har noe å gjøre på fødestua, og i hvert fall ikke så nærme det som fant sted.

«Vel… det fikk meg til å aldri ville ha barn noen gang. Jeg skjønner at intensjonene er gode og det ser harmløst ut men..nei. Et lite barn trenger IKKE å oppleve det. Det blir for drøyt. Hun er ikke moden nok til å skjønne hva som skjer. Et lite barn har ingen rett til å ta imot en baby,» kommenterer en kvinne.

En annen kommenterer:

«Er det liksom greit å eksponere barn for onde og upassende ting, men IKKE å la dem være på fødestuen og oppleve livets mirakel?? Vi lever jammen meg i en bakvendt verden!»

Folk ser ut til å være svært splittet i denne diskusjonen, men det som passer for en familie trenger ikke å passe for en annen. Jacee var i hvert fall glad for å ha fått bli med, og det kan du se i videoen nedenfor der hun forteller om opplevelsen.

SE videoen og DEL denne historien videre med venner og familie på Facebook! Fortell oss gjerne hva du mener i kommentarfeltet også!