Etter den katastrofale stormen: Disse heltene dro ut for å redde dyrene som ble etterlatt!

165

Stormen Harvey har rasert Texas, titusenvis av mennesker er hjemløse, og flere har forsvunnet.

Folk har forlatt alt de eier for å redde livet, og mange har dessverre også måttet forlate kjæledyrene sine. Dette er helt fryktelig, men heldigvis finnes det dyrevenner som har trosset naturkreftene for å dra å redde dem!

Betty Walter er én av disse heltene som har dratt ut med båt for å redde ut både hunder og katter som har blitt etterlatt. Sammen med naboene dro han ut for å se etter dyr som trengte hjelp, og de fylte opp båten sin med hele 21 hunder! Båten ble så tung at menneskene måtte hoppe utav å gå i det høye vannet for at den ikke skulle synke.

Nå har bildene blitt delt titusener av ganger, og hundretusener har likt dem – på bare noen timer! Det mangler heller ikke på folk som kommenterer på bildene og ønsker at de skal vite at det de gjør blir satt stor pris på.

Dyrene kan ikke takke disse heltene selv, så la oss gjøre det for dem! DEL denne historien med vennene dine slik at så mange som mulig kan få uttrykke sin takknemlighet for de som ikke kan selv!