15-årige Nickolas ble skadet mens han sov. Nå advarer familien om denne LIVSFARLIGE trenden

52063

15 år gamle Nickolas våknet opp med et smerteskrik når noen helte kokende vann over ham midt på natten. Det skulle vise seg å være vennene hans som prøvde ut en ny utfordring som i det siste har blitt populært blant ungdommer.

Nå advarer Nickolas og familien hans andre mot denne livsfarlige trenden som unge ikke skjønner farene med.

Vi blir stadig sjokkert over de nye trendene som florerer på nettet, og særlig er det syke «utfordringer» som dukker opp. Én av disse er noe som kalles «The Hot Water Challenge». Denne går ut på å skremme noen ved å kaste kokende vann på en person som ikke er forberedt på det – og det er like livsfarlig som det høres ut som.

15 år gamle Nickolas Conrad fra Arkensas, USA, er det nyeste offeret for denne trenden, og våknet opp med et smerteskrik da vennene hans helte kokende vann over ham mens han sov.

«Jeg kjente en grusom brennende varme på nakken min, og våknet opp skrikende og gråtende,» forteller Nickolas selv om hendelsen til The Sun.

Men de som kalte seg «vennene» hans var ikke ferdig med ham: Mens han skrek i smerte brant de ham også med en sigarett. «Jeg vil bare at de skal la meg være i fred. De er ikke vennene mine lenger, og de kommer aldri til å bli det igjen,» sier han.

Men Nickolas er ikke det eneste offeret. Bare for noen uker siden fikk den 11-årige jenta Jamoneisha Merrit hele ansiktet skambrent da vennene hennes tok utfordringen. En annen ung jente døde av skadene hun fikk etter hendelsen, og en slektning sier dette til The Sun: «Prat med barna deres om denne typen utfordringer. Ikke bare gi dem en mobil og la dem gjøre hva de vil med dem. Følg med på hva de holder på med.»

Dette må ta slutt øyeblikkelig! DEL gjerne dette for å gjøre andre voksne oppmerksomme på denne «trenden» slik at de kan snakke med barna sine som gjerne ikke forstår hvor sinnssykt dette er.