16. juli 2024

5-åringens elskede katt dør, og de ser etter en ny. Det han finner isteden får ham til å GRÅTE!

Når den 10 år gamle katten Phoenix forsvant for 18 måneder siden, ble 5 år gamle Ronnie fra England helt knust.

Han og moren, Michelle, henger opp plakater av katten i hele nabolaget, men til ingen nytte – ingen finner den. Når familiens andre katt døde sist måned, bestemte de seg for å adoptere en ny katt fra omplasseringshjemmet. På nettsidene deres velger Ronnie ut en myk og søt en. Men når mor og sønn drar for å hente sitt nyeste familiemedlem, ser de noe i buret rett ved siden av den: Det er den savnede katten deres, Phoenix!

Ronnie bryter ut i gledestårer når han skjønner hvem det er. Phoenix hadde blitt funnet for to måneder siden, og skulle nå til å bli gitt ut til adopsjon. Han var mikrochippet, men det var en gammel adresse og telefonnummer som var lagret, så de fikk ikke kontakt med familien. For en lettelse at de fant hverandre igjen før det var for sent!

Men Michelle og Ronnie henter ikke bare Phoenix og går igjen, de tar selvfølgelig med seg den katten de egentlig kom dit for også! De kaller den nye katten for Orlando, og nå nyter de to kattene hverandres selskap hjemme med Ronnie og Michelle.

«Det var så fantastisk å få ham tilbake igjen, Phoenix utgjorde en så stor del av livet vårt,» sier mamma Michelle. Historien om Phoenix viser også hvor viktig det er å chippe og registrere dyrene våre riktig, og holde informasjonen oppdatert!

DEL gjerne denne fine historien med vennene dine på Facebook!