Hundemammaen mister valpene sine og nekter å spise: Men SE når hun møter de foreldreløse valpene

645

Det er det verste i livet når man mister noen man elsker og er glad i, og jeg ville ikke ønsket det på min verste fiende. Denne hundemammaen mistet alt da det plutselig tok fyr i låven der valpene henne sov.

Det var i den 20. februar 2017 at livet til Jessica Woodruff gikk opp i flammer. En brann brøt ut i låven hennes, og drepte alle dyrene inni den: fire geiter, en gris, og et kull med tre uker gamle valper.

Youtube

 

Hundemammaen Daisy var ute av låven da det begynte å brenne, og på kort tid var hele bygget overtent. Det var ingenting noen kunne gjøre, og mens Jessica gråt og gråt over dyrene der inne, trosset Daisy flammene for å prøve å redde babyene sine.

Men det var for sent.

Jessica mistenkte senere at det hadde vært varmelampen til valpene som hadde startet brannen.

«Det skjedde på bare noen minutter. Det var grusomt,» sier hun om den vonde dagen.

Men for hunden Daisy var det enda verre. Hun forandret seg helt etter valpene hennes døde, var deprimert og nektet å spise. Hver dag gikk hun og satt seg utenfor den forkullede låvedøren og gråt, og håpet at valpene hennes skulle komme ut i god behold.

Youtube

 

Jessica orket ikke å se sin kjære Daisy slik, og skjønte at hun måtte gjøre noe for å hjelpe henne. Hun la ut en bønn om hjelp på nettet og spurte om det fantes noen foreldreløse valper som trengte en snill og god fostermor.

Og det gjorde det!

Youtube

 

Lorna Murphy svarte på bønnen og skrev at hunden hennes, Chloe, hadde dødd like etter fødselen av sine åtte nydelige valper, og hun ville gjerne at Daisy skulle møte dem. Like etter tok Jessica Daisy med seg på besøk til valpene, og det som skjedde etterpå er bare helt nydelig!

Youtube

 

SE hva som skjedde i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennen dine på Facebook hvis du også synes dette varmet!