Mammaen holder sin nyfødte sønn i armene: Men 3 måneder senere får paret plutselig en til!

5331

Denne historien viser hvor stort et mammahjerte virkelig er! Heather Crockett Oram levde et lykkelig liv sammen med ektemannen Jason, og hans to sønner fra et tidligere forhold. Alt var perfekt, men Heather ønsket så gjerne å utvide familien enda mer.

Det var bare ett problem.

«Da jeg var seks uker gammel måtte jeg ta ultralyd på grunn av mageproblemer, og legen oppdaget at det var problemer med eggstokkene mine. Legen mente det var best å fjerne dem på den tiden. Da jeg var 13 år fant jeg ut at jeg aldri ville kunne få barn… Min største frykt da jeg vokste opp var å måtte fortelle den fremtidige partneren min at jeg ikke kunne få barn. Så møtte jeg Jason.»

Bilde: Heather Crockett Oram

 

De to ble hodestups forelsket i hverandre, og før de forlovet seg fortalte Heather om hemmeligheten sin. Hun gråt og gråt, men Jason trøstet og sa, «Det spiller ingen rolle hvordan barna kommer til familien vår. De vil uansett være VÅRE barn.»

Så, etter de hadde giftet seg, bestemte de seg for å prøve å adoptere. Etter mye leting ble de endelig kontaktet av en ung kvinne som sa at venninnen hennes var gravid. De tok opp kontakten, men fikk aldri noe bevis på at hun faktisk var gravid, og de var redde for å bli lurt. Så de lette videre.

Like etterpå fikk de kontakt med en nå gravid jente, og to dager senere fikk paret møte både henne og moren hennes på en kafé like i nærheten. De fant tonen øyeblikkelig, og Heather fikk kjenne babyen sparke i magen.

«Hun spurte oss hva vi følte, om vi ville adoptere babyen hennes og om vi ville elske ham for alltid. Jason og jeg hulket. Midt i kafeen. Helt i sjokk. Tre uker senere sto vi å så når sønnen vår Andy ble født. Jeg var den første som fikk holde ham, og kysse de små hendene hans. Dette var 30. oktober 2017.»

Bilde: Heather Crockett Oram

 

Bilde: Heather Crockett Oram

 

Men så snart de nybakte foreldrene Heather og Jason hadde begynt å komme inn i rutinen med sin nye sønn, ringte telefonen. Det var den første gravide kvinnen de hadde snakket med om adopsjon, men som de aldri hadde fått noen bevis fra.

«Hun fortalte at hun bare visste at denne babyen var vår, og at hun følte noe ikke stemte med familien som hun egentlig hadde planlagt å gi babyen til. Hun sendte endelig bildene av den lille gutten som vokste seg sterk i magen hennes. Jeg var målløs, men jeg visste. Jeg visste at han var vår.

Seks uker senere fløy vi for å være med henne når babyen ble født, og vi fant tonen med henne og de tre andre barna hennes øyeblikkelig. Jason fikk til og med kutte navlestrengen til den nye sønnen vår, Ellis. Jeg var nok en gang den første som fikk holde og kysse ham.» 

Bilde: Heather Crockett Oram

 

Bilde: Heather Crockett Oram

 

Ekteparet hadde aldri trodd at de skulle få to nye sønner bare 4 måneder etter hverandre, men det var det beste som kunne ha skjedd dem.

Bilde: Heather Crockett Oram

 

«På grunn av disse kvinnene kunne jeg bli mamma. Til to av de mest perfekte guttebabyene i verden!»

Bilde: Heather Crockett Oram

 

Men fire måneder senere igjen, skjedde det igjen noe utrolig. Heather fikk en følelse av at noe var galt, og bestemte seg for å ringe fødemoren til Ellis ut av det blå. Hun innrømte til slutt at, jo, ting var litt vanskelig for tiden, og Heather og Jason spurte om det ville hjelpe hvis hennes eldste sønn bodde hos dem i en stund.

Bilde: Heather Crockett Oram

 

«Sean er verdens søteste gutt, og vi forelsket oss i ham øyeblikkelig. Det skulle egentlig bare være ti dager, men det ble plutselig hele sommeren. Han fikk nye venner her, og han begynte å spille amerikansk fotball.» 

Bilde: Heather Crockett Oram

 

Treneren til kompisene hans oppdaget talentet hans, og gav ham en plass på laget, og snart spurte han Heather og moren sin om han kunne få bli. Det fikk han.

Bilde: Heather Crockett Oram

 

Plutselig hadde paret fått en helt ny tenåringssønn i huset også! Sean elsker å hjelpe til med småbrødrene sine, og Heather og Jason har tatt ham til seg med åpne armer og elsker alle de fem(!) guttene like mye.

Bilde: Heather Crockett Oram

 

For noen foreldre! Slike mamma- og pappahjerter vet at man ikke trenger å dele gener for å være en ekte familie… DEL denne hjertevarmende historien med vennene dine på Facebook hvis du også ønsker denne flotte familien alt godt fremover!