Gutten med Downs syndrom går bort til broren som vokter slottet: SE hva soldaten gjør da!

1346

Soldatene som vokter slottet i England har en svært viktig oppgave, og de som arbeider der er verdenskjente for å ikke snakke eller vise noen reaksjoner til de besøkende. Men hva skjer når en kjær bror kommer på besøk?

Sam har Downs syndrom og ville så gjerne besøke lillebroren sin Jack ved slottet der han arbeidet. Han dro til Windsor Castle, og ble møtt av lillebrorens to venner, slik at de kunne vise ham rundt – og slik at han kunne treffe lillebroren på vakt i sin viktige jobb!

Sam ble overlykkelig da han fikk se lillebroren stående foran slottet i uniform, og stilte seg ved siden av ham for et bilde – med stolthet skinnende i hele ansiktet.

 

Men så, plutselig, gjør Jack noe som får Sam til å hoppe.

 

SE det fantastiske møtet i videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook!