3 sykepleiere står i ro med tre rullatorer. Men FØLG MED når mannen til høyre stjeler showet!

45450

Når livet tar en uventet vending til det verre, er det viktig å huske på det positive som betyr noe i livet.

Når du får sitroner, er det ikke alltid så lett å gjøre dem om til lemonade, men med litt hjelp fra musikkterapi, gjorde en mann akkurat det. I en alder av 55, ble John Woloski rammet av slag, som resulterte i at han måtte bo på et rehabiliteringshjem. John var tidligere rektor, og engasjert i veldedighetsorganisasjonen Lions. Han elsket livet.

Johns liv ble snudd på hodet etter sykdommen inntraff. Han måtte gjennomgå rehabiliterende terapi ved Allied Services Heinz Rehab Hospital. Men det John gjorde på senteret var mer enn å få tilbake roen og balansen – han ga folk et smil om munnen også.

John sier at han ble inspirert av en musikkelev, en 14 år gammel jente som heter Lizzie. Hun har cerebral parese, og brukte å klemme John fra rullestolen sin etter hver time. John sier at sammenlignet med henne, er hans utfordringer små.

For å spre glede, gikk John sammen med personalet på senteret for å skape et lite show – et show som ikke kan beskrives med et annet ord en spektakulært!

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne med vennene dine på Facebook!