Mannen knuste vinduet og reddet LIVET til hundene i den kokvarme bilen: Nå blir han STRAFFET

940

Det som startet som en helt vanlig dag for Richard Hill fra Ohio, USA, utviklet seg plutselig til å bli svært dramatisk da han fikk øye på to hunder som var fanget i en kokvarm bil midt i solsteiken.

Han så at hundene led fryktelig, og endte med å gjøre det eneste rette: Han knuste ruten og reddet dem.

Nå rapporterer ABC News at han skal stilles for domstol.

 

Richard var ute å gikk da han så en bil med to hunder inni. Det var en stekende varm dag, og inne i bilen var det langt verre.

Han sjekket over bilen, og så at eieren ikke hadde åpnet et eneste vindu for å gi hundene luft, og dørene var låst.

Han prøvde forgjeves å finne eieren, ringte politiet, og måtte til slutt ta avgjørelsen om å knuse et vindu for å få hundene ut før det var for sent.

 

Da politiet endelig kom til stedet forklarte Richard hva som hadde skjedd, men fikk til svar at han ikke hadde noen rett til å knuse vinduet.

Richard var sjokkert. » Jeg trodde at jeg hadde rettighetene på min side. Med tanke på at jeg ringte politiet, lette etter eieren, og ikke så noen annen måte å få dem ut på,» forteller han.

Til tross for at han nettopp hadde reddet livet til hundene, fikk han beskjed av politiet om å stille opp i retten. Men han angrer ikke et sekund på det han gjorde.

«Jeg ville ha gjort det samme igjen,» sier han.

Politiet forklarer saken med at Richard tross alt ikke ble fysisk arrestert, men at han likevel må forklare handlingen sin i retten.

Dette virker fryktelig urettferdig, og Richard sier at han vil komme til å ta bilder og filme situasjonen om det skulle skje en annen gang – slik at han kan bevise sin sak i retten i fremtiden.

 

Det er ikke godt å si hvor mange ganger man må fortelle folk at man IKKE skal etterlate barn og dyr i varme biler på sommeren, men jeg mener at Richard er en helt som reddet livene til de stakkars hundene. Han fortjener å hylles – ikke straffes!

DEL hvis du er enig!