16. juli 2024

Kjempehunden nærmer seg jentas sykeseng. Det han har på ryggen vil forandre LIVET hennes:

Vi har alle hørt at hunder er menneskets beste venn. For 11 år gamle Bella er hunden George så mye mer – han er Bellas helt.

Som liten fikk Bella diagnosen Morquiosyndrom. Dette er en uvanlig genetisk sykdom som gjør at Bella vil få det vanskeligere og vanskeligere med å bevege seg jo eldre hun blir. Det finnes ingen behandling som kan hjelpe henne.

For noen år siden fikk familien hennes den vonde beskjeden: Bella kommer snart ikke til å kunne gå mer, og må forberede seg på å bruke resten av livet i en rullestol. men familien gav ikke opp. De begynte å undersøke muligheter for å ta i bruk en servicehund, og snart fant de George, en diger grand danois.

George forandret livet til Bella totalt. Den store, sterke hunden har en sele på ryggen som Bella kan støtte seg til- på denne måten kan Bella gå!

De som ser Bella og George på tur sammen kan bekrefte at dette virkelig er et mirakel, og de to er helt uadskillelige.

11-åringen er så takknemlig for alt George har gjort for henne at hun tok kontakt med organisasjonen Barkpost, en gruppe som hedrer hunder ved å stelle til en drømmedag for våre firbente helter. Sammen med Bella planla de en hel dag med morsomme aktiviteter for George som skulle få ham til å logre vilt.

George fikk blant annet spise hamburgere og leke i snøen, og ble virkelig hyllet for alt han har gjort for Bella.

Uten George ville Bella tilbrakt livet i en rullestol, og ord kan ikke beskrive hvor takknemlig hun er for å ha George ved sin side. Eventyret til Bella og hunden George har bare såvidt begynt, og de to har årevis med fantastiske opplevelser foran seg!

I videoen nedenfor kan du se den helt spesielle dagen Bella stelte i stand for sin helt og bestevenn, George.

Hunder er virkelig engler på jord, og hjelper mennesker som har det vanskelig. SE videoen nedenfor, og DEL denne historien med vennene dine på Facebook for å hylle servicehunder!