Mammaen HYLLES for den ærlige samtalen med mannen: «Dette er ikke kroppen du ble forelsket i»

565

Denne 31 år gamle tobarnsmoren fra Melbourne, Australia har fått stor oppmerksomhet etter at hun la ut en ærlig samtale hun hadde med mannen sin på Facebook.

Hun forteller om at kroppen hennes har forandret seg etter to graviditeter, og hvor urettferdig det føles at hans kropp fremdeles ser lik ut.

«‘Dette er ikke kroppen du ble forelsket i,’ sa jeg til ham.

Kroppen han ble forelsket i var stram, den hadde muskler, hadde ingen strekkmerker på magen eller puppene. 

Kroppen han ble forelsket i passet inn i stramme jeans, kunne gå inn i enhver butikk, ta et plagg i en størrelse og vite at det ville passe. 

Denne kroppen kan ikke gå i de samme butikkene, og går helst i leggings. Hans kropp forble den samme, mens min ble forandret på alle måter. Det er ikke rettferdig…

Jeg sto foran ham, utslitt og knust, med tårer i øynene, ‘Dette er ikke kroppen du ble forelsket i.’ Da sa han:

‘Du har rett. Det er ikke kroppen jeg ble forelsket i. Istedenfor er det kroppen som har båret frem barna våre, matet barna våre, trøstet barna våre. Den har skapt liv.

Kroppen din er den jeg forelsker meg i hver eneste dag. 

Jeg visste ikke hva kjærlighet var før jeg så denne kroppen og fant ut alt den kunne gjøre, så tusen takk.’

Ikke skam deg over det du har, eller hvordan ‘mammakroppen’ din ser ut. Du har masser av tid til å slutte å spise kake i fremtiden, for nå kan du nyte de øyeblikkene du har, og finne glede i det faktumet at du har skapt noe som er verdt hver eneste strekkmerke.

Hvis du trengte en påminnelse, er det dette, dette er kroppen du har nå, den er verdt all verdens kjærlighet og mer.»

Dette ærlige innlegget har nå blitt delt over 60 000 ganger, og mennesker over hele verden hyller henne for den viktige beskjeden hun har til alle mødre der ute.

Hjelp henne å spre dette viktige budskapet videre ved å dele denne artikkelen!