Mannen prøver å rane den uskyldige kvinnen: Reaksjonen hennes får hele nettet til å JUBLE

2031

Det finnes utrolig mange ondsinnede og griske ranere her i verden, og det er ofte helt umulig å finne dem igjen etter de har truet og rundstjålet ofrene sine. Heldigvis gikk det ikke slik denne gangen!

22-årige Sabrina Leites ante fred og ingen fare da en 18-årig mann plutselig kom bort til henne, oppførte seg truende og sa: «Gi meg telefonen din!»

I slike situasjoner bør man egentlig bare kaste fra seg verdisakene raneren ber om og legge på sprang, ettersom man ikke vet hvor farlig, aggressiv, voldelig eller sadistisk raneren er.

Jeg hadde blitt livredd, men ikke Sabrina.

Grunnen?

Hun er en råsterk kampsportutøver!

Youtube

 

Da hun så at han ikke var bevæpnet grep hun tak i ham, og kastet raneren i bakken. Deretter plasserte hun seg lynraskt slik at han ikke kunne komme seg unna, og hun hadde full kontroll på ham.

Vitner kom løpende til henne, og mens noen ringte politiet tok andre opp kameraet for å filme hendelsen hvor en raner endelig får som fortjent!

Hah! Han her kommer i hvert fall til å tenke seg om to ganger før han prøver å rane en kvinne igjen! SE videoen nedenfor, og DEL den gjerne hvis du også synes han fortjente det han fikk!