16. juli 2024

Dommeren kaller inn hunden i rettssalen: Sekunder senere har den avgjort saken!

Det er alltid masse oppstyr og ting å finne ut av når et par går fra hverandre, og eierskap over kjæledyret kan være den aller vanskeligste delen om man ikke har barn også. Denne saken ble tatt til en domstol, og da tok dommeren en genial avgjørelse.

Denne dommeren er kjent som «Judge Judy» på TV, og snakker rett fra leveren samtidig som hun viser styrke, rettferdighet og medfølelse. Hver uke er det tusenvis av mennesker som følger med på programmet hennes, men i denne episoden eksploderte det og bare klippet på YouTube har blitt sett nesten 2 millioner ganger!

Grunnen?

Da matmor og matfar kranglet om hvem hunden «tilhørte» sendte dommeren bud på hunden.

Hun ba vakten slippe ned hunden på gulvet, og i samme øyeblikk som de små potene traff gulvet, løp den bort til «pappaen» sin!

Hunden fikk dermed selv bestemme hvem han helst ville være hos, og svaret dens var klokkeklart. Den logret, hoppet og slikket matfar i ansiktet, mens den totalt ignorerte matmor. Da ble avgjørelsen lett for dommeren, og hun bestemte at hunden skulle bli med matfar hjem.

SE den fantastiske videoen som har gledet dyrevenner over hele verden, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook hvis du også synes det var en klok avgjørelse!