16. juli 2024

IKEA åpner dørene for å beskytte gatehundene fra kulden: Reaksjonene er HJERTEVARMENDE

De ansatte hos IKEA i Catania, Italia, har gått langt forbi bare det å bare utstyre hus med møbler, pynt og nødvendigheter – her har de begynt å finne kjærlige hjem til de dyrene som trenger det aller mest!

Reaksjonene fra kundene kunne ikke vært varmere da de fikk se flere hunder ligge inne i butikkens utstillinger. Der lå de, varme, trygge og avslappede på gode tepper i utstillinger som kan minne om rom i et ekte hjem – og de passet rett inn.

 

«Reaksjonen min var ren forundring. Dette er ikke normalt,» forteller kunden Martine Taccia til The Dodo etter å ha sett gatehundene kose seg blant utstillingene.

 

Det viste seg at dette var IKEAs lille gave til de stakkars løshundene som man stadig kunne finne frysende i området, og de ansatte på butikken åpnet derfor dørene for å beskytte dem fra elementene.

 

Men gaven var større enn bare et trygt sted å sove.

 

«Hundene får mat, kos og stell hver dag fra både IKEAs ansatte og deres kunder,» forteller Martine. «Noen hunder har også funnet seg en familie, og har fått blitt med kundene hjem!»

 

Martine ble så rørt at hun filmet to av hundene hun kom over i butikken, og den hjertevarmende videoen spres nå på nettet i rekordfart.

IKEA har ikke brukt hundene for å reklamere om seg selv, men det stopper ikke kundene fra å rose dem til himmels på sosiale medier – og det gjør vi også!

For en fantastisk gest av IKEA, og så herlig at flere av hundene har funnet seg nye familier på denne måten! SE videoen til Martine nedenfor, og DEL gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook hvis du også ble glad av å se dette!