Bildet av brannmennene i California viser hvorfor vi ALDRI bør slutte å hylle disse heltene!

135

I sommer herjet skogbrannene i Sverige, og nå er det California, USA, som sliter. Dødstallene stiger, og presidenten har erklært katastrofetilstand.

Familier og hele nabolag gjør alt de kan for å rømme fra flammehavet med livet i behold, men samtidig finnes det de som løper i motsatt retning – MOT flammene.

Vi snakker selvfølgelig om de modige brannmennene som ofrer liv og helse for å begrense de dødelige ødeleggelsene flammene og røyken fører med seg. De arbeider ofte 24 timer sammenhengende før de får tatt seg en pause, og utallige liv har blitt reddet på grunn av den heroiske innsatsen deres.

Bildet nedenfor ble tatt da gruppen Tehachapi Wildland Fire Crew 11 endelig fikk tatt seg et pust i bakken. De er en del av brannmannskapet som har arbeidet hundrevis av timer for kjempe mot flammene, har arbeidet 24-timers skift og har pushet seg selv helt til grensen av hva mennesker kan tåle.

Instagram/kern_county_fire

 

De fortjener virkelig vår hyllest, så DEL artikkelen med vennene dine på Facebook slik at alle får vite om den viktige jobben de gjør