22. juli 2024

Pappaen gjør det umenneskelige: Her kaster han sin nyfødte datter i SØPPELET

En pappa i Kina har nylig blitt arrestert av politiet, og er mistenkt for å ha kastet sin nyfødte lille datter i en søppelcontainer.

Bare to timer etter datterens fødsel fanget overvåkingskameraene denne grusomme handlingen. Den nybakte pappaen etterlot den stakkars babyen for å dø i søppelet «fordi hun var for syk.»

Hendelsen fant sted i Xuanwei, sydvest i Kina, og man kan se på bildene nedenfor hvordan  hvordan mannen bærer en papirpose, og så slenger den i containeren.

 

Så går han rolig fra stedet.

I papirposen han kastet lå den nyfødte datteren hans, etterlatt for å dø på et helt umenneskelig vis.

Heldigvis fanger kameraene opp noe annet også: En kvinne kommer til unnsetning!

 

Kort tid etter pappaens udåd er begått, kommer det en eldre kvinne forbi og redder barnet. Den lille jenta var nedkjølt, men heldigvis fremdeles i live!

 

Bildene av pappaen hjalp politiet finne ham raskt, og sender ham rett inn til avhør. Unnskyldningen hans er motbydelig: Han forteller politiet at han og datterens mor trodde at jenta var «uhelbredelig syk», og bestemte seg for å bli kvitt henne. Han hevder at jenta ble født «blå» hjemme i stua deres, men kinesiske medier legger ved at moren ikke hadde møtt opp på en eneste kontroll under graviditeten.

Nå risikerer pappaen en svært lang fengselsstraff, mens mammaen ble løslatt.

Den vesle jenta er helt frisk, og blir nå tatt godt vare på.

SE den hjerteløse pappaen i videoen nedenfor, og DEL gjerne med vennene dine hvis du også håper at den lille jenta får en lys fremtid sammen med en kjærlig familie!