22. juli 2024

Barna kaster familiens valp på bålet. Detaljen i huden redder LIVET hans!

Hunder er kjent for å være menneskets beste venn, men mennesker er ikke alltid hundens…

Den lille valpen Polo opplevde nylig hvor grusomme mennesker kan være. Bare åtte måneder gammel opplevde han noe han aldri skulle måtte tåle.

Det var en søndag i mai da den lille valpen ble kidnappet fra familiens veranda av noen barn i tiårsalderen – før de kastet ham på et bål.

Det skulle senere vise seg at disse barna lenge hadde mobbet familiens unge sønn, og at de ville finne en ny måte å plage ham på.

Når Polo ble funnet og tatt til veterinæren, var brannskadene hans så alvorlige at dyrelegen ikke engang kunne identifisere hvilken rase han var.

«Det røk av hele kroppen hans… Fra nesen hans kom det røyk og bobler,» sier Katie Powell fra dyreorganisasjonen Save A Dog Network Canada.

Polo fikk behandling for sine andre grads forbrenninger, og hadde store skader på snuten, labbene, munnen, testiklene og magen. Lungene og halsen hans var vonde og skadd, og øyene hans var fulle av sår på grunn av røykskadene.

Polo skulle egentlig ikke ha overlevd, men da forteller veterinærene hva som reddet livet hans: Den tjukke pelsen.

Familien er uendelig takknemlige for veterinærenes fantastiske innsats – de reddet livet og helsen til deres yngste (og firbeinte) familiemedlem.

Men nå sto familien ovenfor et vondt valg. De trodde ikke at valpen noen gang ville føle seg trygg hjemme hos dem lenger, og at Polo ble torturert fordi sønnen deres blir så sterkt mobbet. Fordi de var redde for at noe slikt skulle skje igjen, bestemte de seg for å gi valpen fra seg til en redningsgruppe som kan finne et trygt hjem til ham.

«Barna er knust og familien har ikke ord,» forteller Powell.

Men til tross for de store brannskadene og psykologiske lidelsene Polo fikk i brannen, er han fremdeles en skikkelig «gladgutt».

Det har tatt lang tid for ham å bli bra igjen, men nå er Polo endelig klar for å forlate veterinærene – og få seg en ny familie!

Denne herlige valpen er utrolig sterk! DEL gjerne Polos historie videre for å inspirere andre til å holde motet oppe i vanskelige situasjoner!