16. juli 2024

Sykepleieren ser mammaen spille på pianoet på sykehuset: Når hun ser sønnen får hun FRYSNINGER

Lille Lincoln Tanner er bare 1 år gammel, men har allerede levd et svært vanskelig og smertefullt liv så langt. Heldigvis har han en familie som elsker ham over alt på jord, sykepleiere og leger som gjør alt i sin makt for å hjelpe ham – og en mamma som setter himmel og jord i bevegelse for at gutten hennes skal vite hvor høyt han er elsket.

Lincoln har en svært sjelden form for epilepsi, som heter Malignant Migrating Partial Seizures of Infancy, som gjør at han kan ha opp til 200 anfall på bare én eneste dag. Sykdommen er dødelig, og legene vet ikke hvor lang tid den lille gutten har igjen å leve. På grunn av dette tilbringer han og mamma Abby store deler av tiden sin på sykehuset, der de ofte må vente en stund til neste sjekk eller behandling.

Men mammaen lar ikke et sekund av dagen gå til spille. Hun elsker sønnen sin mer enn noe annet i hele verden, og prøver alltid å gjøre dagene hans lettere og bedre. Ofte kan man finne de to nede ved pianoet på sykehuset, der hun spiller og synger for sønnen sin – og alle andre som skulle ville høre på.

 

Etter at en sykepleier filmet hennes siste fremføring har filmen spredt seg som ild i tørt gress på nettet – og det er lett å skjønne hvorfor. Ikke bare har hun en helt nydelig stemme, men sangen hun synger får tårene til å renne over når man ser sønnen liggende ved siden av henne.

Sangen heter «Never Enough» fra filmen The Greatest Showman.

Øyeblikket sykepleieren fanger viser en mamma som kjemper for sønnens liv hvert eneste minutt av dagen. Dette vil garantert gi deg tårer i øynene.

SE den rørende videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook for å vise din støtte til foreldre med syke barn som kjemper denne kampen hver eneste dag <3