16. juli 2024

Datteren filmer hjelpepleieren med sin demente mamma i smug. Da fanger kameraet det UTENKELIGE

Det å være hjelpepleier er et tungt og krevende yrke,  og man må ha kreativitet, respekt og en hel del tålmodighet – særlig når en hjelper noen med en demenssykdom.

Disse hjelpepleierne gjør en strålende jobb, og gjør at familien til pasienten kan jobbe og leve livene sine uten at de trenger å bekymre seg for den syke hvert sekund av dagen. Disse pleierne skaper trygghet, rutiner, stell og kos for pasientene sine, og ville aldri ha funnet på å heve en hånd mot noen av dem.

Men dessverre så finnes det alltid de som gir yrket et dårlig navn. Dette er ekstra ille i denne bransjen, for her har man faktisk fått ansvaret for å ta vare på et menneskes liv.

Familien Marsden hadde en dårlig magefølelse når det kom til hjelpepleieren som så etter deres demente mor. De mistenkte at hun ikke var en særlig god person, men mest av alt trodde datteren Gina at hun slo og gjorde for lite.

Hun satte derfor opp et skjult kamera for å få oversikt over situasjonen. Da ble det klart at pleieren var langt verre enn de hadde mistenkt.

Filmen (som ble direktesendt til Ginas mobiltelefon) viser at pleieren Stacey George (46) først slår den demente Sabrina Marsden (78) gjentatte ganger.

 

Like etter begynner hun å kjefte: «Herregud som du stinker!» bjeffer hun, og river teppet av den gamle kvinnen slik at hun blir sittende halvnaken og snufsende.

Pleieren hadde ingen anelse om at datteren Gina så alt sammen mens det pågikk. Det sjokkerende overgrepet ble sendt rett til mobilen hennes mens hun var på jobb, og hun løp ut av elektronikkbutikken hun arbeidet på for å dra hjem og gripe inn. Kameraet viser så hvordan hun stormer inn i huset for å trøste sin gråtende mamma.

 

Hun ber øyeblikkelig pleieren om å dra sin vei, og sier at hun har sett og hørt alt. Stacey virker helt upåvirket av anklagene, spiser opp resten av maten sin, tar tak i veska si, og forlater huset – uten verken anger eller unnskyldninger.

Familien tok så med videoen til politiet for å anmelde saken, men det hele endte bare med at pleieren fikk en advarsel etter at hun selv også tilsto at hun hadde mishandlet den syke forsvarsløse kvinnen.

På grunn av dette har familien nå valgt å dele den skremmende videoen offentlig. De advarer alle om at mishandleren Stacey George fremdeles arbeider som hjelpepleier i Storbritannia eller andre steder i Europa.

 

Og godt er det! Ingen andre syke og gamle skal måtte bli utsatt for slik mishandel, og en slik person skulle ikke fått jobbe med mennesker i det hele tatt!

Jeg kan si med 100% sikkerhet at det finnes utrolig mange fantastiske hjelpepleiere som er fantastisk gode til jobben sin – uten dem ville livet for mange ha sett ganske annerledes ut! Dessverre finnes det også alltid noen som aldri skulle fått satt foten inn hos en syk person i det hele tatt, og jeg håper denne kvinnen til slutt får den straffen hun fortjener.

DEL hvis du er enig!