Eklingen lurer to småjenter inn i skogen. Når naboen ser hva som skjer reagerer han LYNRASKT!

1763

Når vi var små ble vi alltid advart om å ikke snakke med fremmede, og ikke bli med dem selv om de tilbød oss godteri eller valper…

Men vi lærte også at vi skulle være snille og hjelpsomme. Og dette er dessverre noe pedofile kan bruke til sin fordel.

For selv om det kan virke som om dette kanskje virker som noe tatt ut fra en film, skjer det dessverre altfor ofte. Heldigvis finnes det også voksne mennesker som ser faresignalene når barna ikke gjør det.

Det hele fant sted en dag «Viper» McDonald var i parken med kona og deres 16 år gamle sønn. Viper er en mann det er vanskelig å overse, da han har tatoveringer over hele ansiktet og flere piercinger. Dette får ham til å se ganske skummel og farlig ut, men denne mannen er alt annet enn det. Det er med god grunn vi sier at man ikke skal dømme boken etter omslaget!

Denne dagen var det også to jenter i parken som Viper gjenkjente – de to var døtrene til naboene hans.

De to jentene lekte sammen, men etter en stund kommer det plutselig en mann i 50-årene bort til dem på sykkel. Han snakket litt med dem, og så ser Viper at jentene følger etter ham – mot skogen.

Da kastet ikke Viper bort ett sekund. Han innså at noe var fryktelig galt, og han og sønnen stormet etter dem for å komme jentene til unnsetning.

Han tok et kraftig tak i mannen, og sa til jentene at de skulle løpe til kona hans som var igjen i parken. Så holder han mannen nede mens sønnen ringer til politiet.

Det viser seg da at mannen hadde sagt til jentene at han hadde mistet jakken sin i skogen, og bedt dem om hjelp til å finne den. Men noen jakke i skogen ble ikke funnet…

Viper, som jo selv er en far, nølte ikke med å stole på magefølelsen når han så situasjonen utspille seg mellom mannen og småjentene. Heldigvis.

Moren til en av jentene ønsker derfor å rette oppmerksomheten mot Vipers heltedåd, heller enn mot monsteret som ville lure til seg jentene.

«Det er disse menneskene som vi bør dra frem og snakke om – ikke monsteret som sitter i fengsel nå! Mennesker som setter tryggheten i området først og som ikke er redde for å reagere i en situasjon som føles feil,» skriver hun på sin Facebook-side.

Jeg er helt enig! Vi vet at monstre finnes der ute, men ved å belyse gode menneskers handlinger i disse situasjonene så kan andre kanskje få mot til å gjøre noe en annen gang! Takk, Viper, for at du var det gode mennesket den dagen!

DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook hvis du også ville ha grepet inn i en slik situasjon!