Mammaen ser søppeltømmeren plukke opp babyen hennes: Det hun fanger på film deles nå av ALLE

805

Å ha en karrière som søppeltømmer er kanskje ikke det mest glamorøse, og det er få som drømmer om å bli dette når de er barn. Det er helst yrker som politi, prinsesse, lege, popstjerne eller astronaut pleier å vinne den populæritetskonkurransen – men ikke for lille Gray.

Lille Gray er bare 16 måneder gammel, men han er en stor beundrer av søppeltømmerne og de store bilene deres. Han fikk nylig sin største drøm oppfylt av den lokale søppeltømmeren Mr Anthony.

Gray er fra Luisiana, USA, og elsker å se på når søppeltømmerne kommer med bilen sin for å jobbe i gata hans.

En dag, mens Gray sto å beundret dem igjen, kom helten hans Mr Anthony bort til ham og mammaen, og spurte om han hadde lyst til å hjelpe til.

Gray strakte øyeblikkelig ut hendene, og Mr Anthony fikk seg plutselig en liten hjelper!

Til tross for at Mr Anthony har et stressende yrke med mange stopp og hardt fysisk arbeid, tok han seg likevel god tid sammen med Gray, og skrøt av ham hele tiden: «Woow, du er sterk! Du er så sterk, kompis!»

Heldigvis fikk mammaen fanget det herlige øyeblikket på film, som du selv kan se nedenfor. DEL gjerne denne artikkelen med vennene dine på Facebook hvis du også elsker slike hyggelige historier!