16. juli 2024

Ingen fatter hvorfor han fortsetter å overraske eks-kona med roser. Da avslører han den RØRENDE sannheten

Det er ingen enkel avgjørelse å skille seg, og det blir spesielt vanskelig om man har barn sammen. Men noen gjør alltid det beste utav enhver situasjon, og denne pappaen er én av dem:

Billy er pappa til to sønner, og da eks-kona og mammaen til de to små guttene fylte år hadde han lyst til å gjøre noe spesielt for henne.

Dette var derimot ikke noen plan om å «få henne tilbake», men han ønsket å lære guttene sine hvordan mammaen deres burde bli behandlet. Selv om skilsmisser noen ganger går stygt for seg, ville han legge uenighetene deres bak seg, for å kunne gå foran sønnene sine som et godt forbilde.

Dette skriver Billy om hendelsen på Facebook:

«I dag har eks-kona mi bursdag, så jeg sto opp tidlig og kjøpte med meg en presang, kort og blomster før jeg dro bort dit og hjalp sønnene mine lage frokost til henne. Som vanlig spurte noen hvorfor jeg fremdeles gjør slike ting for henne. Det irriterer meg. Så jeg tenkte å forklare det for dere. 

Jeg oppdrar to unge menn. Det eksempelet jeg går foran med om hvordan jeg behandler mammaen deres kommer høyst sannsynlig til å forme hvordan de ser på og behandler kvinner i fremtiden. Både i forhold, men også i vennskapelige og profesjonelle relasjoner. Jeg tror at måten jeg behandler henne på nå, kommer til å spille en stor rolle i fremtiden. 

Så om dere ikke går foran som et godt eksempel i forholdene deres foran barna deres så må dere skjerpe dere. Tenk på barnas beste og gjør så godt dere kan. Det handler om mer enn følelsene dine – det handler om livene deres. 

Oppdra gode menn. Oppdra sterke kvinner. Vær så snill. Verden trenger det mer enn noen gang!»

Er du enig i det han skriver? DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook!