Den panikkslagne kvinnen i «drive-thru» på Burger King: Bestillingen får personalet til å LØPE

568

Det er alltid viktig å høre på kroppens varselsignaler, men særlig viktig er det når man har diabetes.

Det var nettopp dette som skjedde da Rebecca Boening var ute å kjørte i bil. Hun kjente at blodsukkeret begynte å falle lynraskt, og svingte øyeblikkelig inn på nærmeste avkjøring. Det som skjedde etterpå gir meg troen på medmenneskelighet igjen.

Rebecca er en av de mange som vet hvor viktig det er å holde blodsukkeret stabilt som diabetiker, og da hun så det store Burger King-skiltet svingte hun raskt innom deres «drive thru».

«Jeg stotret meg gjennom bestillingen, og nevnte at jeg var diabetiker og trengte mat raskt. Lavt blodsukker gjør det vanskelig å både tenke og handle,» skriver hun i et innlegg på Facebook.

Hun kjørte deretter frem for å betale og skulle akkurat til å rulle ned vinduet når hun så noen komme løpende mot henne.

«Jeg ble sjokkert da jeg så Burger King-medarbeideren løpe mot meg. Hun klemte seg mellom bilen min og bygningen og gav meg en is.»

Det var medarbeideren Tina Hardy som hadde løpt for å gi henne isen som hun kunne spise øyeblikkelig. Mannen hennes lider også av diabetes, og hun vet bare så altfor godt hvor viktig det er å få i seg noe – raskt!

Rebecca fikk spise isen mens hun ventet på resten av bestillingen sin, og Tina ba henne om å parkere i nærheten, slik at hun kunne sjekke om alt gikk bra med henne.

Rebecca ble så takknemlig for den medmenneskelige behandlingen hun fikk av Tina, at hun kjørte bort til Tina igjen etterpå for å ta et bilde av henne, og sørget for at sjefen hennes skulle få vite hvilken fantastisk ansatt han hadde!

For en helteinnsats! Nå ber Rebecca alle som leser denne historien om å dele den slik at Tina skal få den anerkjennelsen hun fortjener – så DEL gjerne på Facebook!