16. juli 2024

Minihestene koser seg i stallen: LEKEN deres får eieren til å hikste av latter!

«Når du liksom skal rengjøre i stallen, men dette er mye morsommere. Det var for isete ute for miniene, så de løp rundt i stallen hele dagen!» Dette skriver Alicia Raquano under videoen sin på Facebook.

Da Alicia kom til stallen en morgen, innså hun at det var altfor isete ute for de små mini-hestene hennes. Da bestemte hun seg for å gjøre det beste ut av situasjonen: hun slapp hestene ut av båsene sine, og det tok ikke lang tid før de begynte å leke!

Det er viktig at hester får seg litt god mosjon, og det tenkte nok ponniene også. Snart ser det ut som om de alle har samme idé: de ville leke hesteløp!

Kanskje de følte seg som store varmblodshester løpende rundt i stallen den dagen, men en ting er sikkert: eieren og en av hjelperne hennes klarer ikke å slutte å le av det søte showet de får se!

«Vi kommer ikke til å få gjort noen ting i dag!» ler Alicia, samtidig som hun prøver å holde i kameraet for å filme det hele. De klarte til og med å få med seg hunden i løpet!

SE den herlige videoen hennes nedenfor, og DEL det gjerne videre med vennene dine på Facebook hvis det søte hesteløpet varmet hjertet ditt også!