Tvillingene skal treffe sin nye familie. Men når de ser moren klarer vi ikke å holde tårene tilbake!

4741

Ekteparet fra Texas, USA, ønsket seg alltid en stor familie. Hatmaker-familien besto allerede av mor, far og tre flotte barn, men de ønsket seg likevel flere barn. Så de bestemte seg for å adoptere to barn fra Etiopia.

Prosessen for å få dette til var lang og hard, men til slutt fikk de endelig klarsignal. Mor og far ordnet barnevakt til de tre eldste barna sine, og reise til Etiopia for å hente sine adoptivbarn, tvillingene Ben og Remy.

I videoen nedenfor kan du se det magiske øyeblikket når mor og far får møte sine nye barn for første gang. Og dette øyeblikket gjør alt styret og ventingen mer en verdt det – bare SE på mammas reaksjon! Det er tydelig at hun virkelig elsker disse barna, og jeg tror de kommer til å oppfylle drømmen sin om å være en stor, lykkelig familie!

SE videoen under, og DEL den gjerne videre med vennene dine på Facebook!