Denne unike trehytta er verdens mest populære utleiested på Airbnb. Se HVORFOR:

305

Gjennom de siste par årene har Airbnb blitt svært populært over hele verden, og det er lett å skjønne hvorfor. Hvorfor velge et dyrt, upersonlig hotell når du kan leie en vakker og koselig leilighet i hjertet av byen, eller ute på landet for litt avslapning?

Enten om du skal på storbyferie i New York eller Paris, eller på hyttetur i Canada, så er det verdt å sjekke innom Airbnb for å finne det beste – og billigste – utvalget!

I fjor sommer ble denne trehytta i Atlanta, USA, merket som verdens mest populære Airbnb-utleiested. Den ser nesten ut som den er en del av et eventyrlig og romantisk filmsett, men denne kan bli din til leie for 2998 kr per natt!

 

Inkludert får du også blant annet gratis parkering på stedet, Wifi, sjampo, hårføner og alt annet du skulle trenge av basisvarer som lakener osv.

 

Eierne av denne vakre hytta har skapt et fortryllende sted hvor man virkelig kan slappe av og nyte naturen. Hytta er helt perfekt for en romantisk tur!

 

Soverommet går harmonisk sammen med naturen utenfor.

 

Du kan faktisk åpne dørene og trekke sengen helt ut på en liten terrasse!

 

Store vinduer gir masser av naturlig lys.

 

En liten bro går mellom trærne og gir tilgang til en hengekøye – her er det bare til å slappe av!

 

Flere har skrevet anmeldelser etter oppholdet sitt der, og de klarer omtrent ikke å skryte nok av hytta og utleieren Peter. De skriver bl.a. at trehytta alltid er pyntet med friske blomster, og at de alltid våkner til nytraktet kaffe fra Peter i nabohuset. For en perfekt utleier!

 

Mange eksperter har prøvd å sette fingeren på hvorfor hytta er verdens mest populære, og flere tror at flere og flere ønsker å komme seg litt unna den kompliserte, stressende hverdagen sin i byene. Her har du alt du trenger av moderne fasiliteter, samtidig som du føler deg ett med naturen.

 

Her vil jeg bo! DEL denne artikkelen hvis du også kunne tenke deg å overnatte i denne fortryllende trehytta!