Det politimannen finner i bilen gir ham MARERITT. Nå publiseres bildene for å advare andre

3930

Dette er de sjokkerende bildene som ble publisert av East Liverpool Politi i Ohio, USA, den 8. september 2016.

En mann og en kvinne ligger bevisstløse i framsetene på bilen, mens deres 4 år gamle sønn sitter skremt i baksetet. Politirapporten maler et skremmende bilde av hva som skjedde den dagen:

De to i bilen er James Acord (47) og Rhonda Pasek (50). Politimennene ble oppmerksom på bilen da den kjørte ujevnt. Det kom frem at de to hadde tatt heroin før kjøreturen, og var nå på vei til sykehuset når de skjønte at de ikke hadde tålt dosene de satte.

Når politiet stoppet dem for å inspisere bilen, hadde kvinnen allerede besvimt, men sjåføren var halvt bevisst og prøvde til og med å starte bilen igjen. En av politimennene strakk hånden inn i bilen og tok bilnøklene ut av tenningen. Så, mens mannen snakket med politiet, mistet han også bevisstheten.

Parets 4-åring satt musestille i baksetet gjennom det hele. Heldigvis var han ikke skadet. Politimannen måtte rive øynene bort fra den lille gutten, og bestemte seg får å ikke bare skrive en rapport, men å ta bilder for å dokumentere denne forferdeligheten i tillegg.

Så, for å rette oppmerksomhet mot den ødeleggende effekten av heroin, publiserte de bildene med en sterk oppfordring på Facebook:

«Vi må gi de barna som er fanget i disse grusomme omstendighetene en stemme. Dette barnet kunne ikke snakke for seg selv, men vi håper at historien hans vil hindre at andre brukere tar denne giften mens de tar vare på et barn.»

Foreldrene ble vekket på stedet rett etterpå, og vi kan bare håpe at de har lært leksa si. De kunne ha krasjet bilen mens de kjørte, eller sønnen kunne ha blitt kvelt, skadet eller kidnappet mens de var bevisstløse i fremsetet.

DEL disse bildene på Facebook for å advare alle om farene som følger ved på bruke narkotika.