16. juli 2024

Pappaen ber sin autistiske sønn bestille mat: Får SJOKK når han ser hva personalet har gjort!

Det å ha et barn som er på det autistiske spekteret kan by på flere utfordringer når det kommer til dagligdagse ting, og som forelder tar man alltid noen ekstra forhåndsregler.

Denne pappaen satt å øvde i bilen sammen med sønnen, Owen, før han ble sendt inn for å hente en take away-meny, men da han ikke kom ut igjen ble pappaen bekymret. Han gikk inn i restauranten for å sjekke hvordan det gikk, og synet som møtte ham fikk ham til å dra frem kameraet øyeblikkelig!

 

Dette skriver hans svært rørte mamma i et Facebook-innlegg etter hendelsen:

«En liten historie. 

Mannen min ber sønnen vår (som har autisme) løpe inn og hente en take away-meny fra Sun Restaurant. De øver til og med på det på forhånd. Så går sønnen vår inn og mannen min venter…

og venter…

og venter. 

Så til slutt bestemmer han seg for å gå inn og se hva som foregår. 

Det som skjer er at sønnen vår sitter ved et bord og spiser. Han hadde tydeligvis sagt ‘Jeg er sulten’ til vertinnen, så hun hadde satt ham ved et bord og spurt hva han hadde lyst å spise. Han svarte ‘Biff’. 

Hun sa til kokkene sine: ‘Skynt dere, denne gutten er veldig sulten!’ og de hadde laget biff curry med ris til ham. Hun sa at han var så snill og søt at han skulle få spise gratis. 

 

Jeg ELSKER Sun Restaurant i Williamsville. Hvis du ender opp der, takk dem igjen fra meg. For godheten deres, og for å behandle sønnen min som familie!»

 

Aye Thein jobber som vertinne i restauranten, og hun bød Owen på en matbit i ren solidaritet – i tråd med hennes buddhistiske tro.

Slike historier gjør godt for sjelen, og jeg håper at ved å spre dem at vi kan bli inspirert til å gjøre noe snillt for andre selv. SE videoen, og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook!