Den onde kvinnen sultet nesten hunden til døde. Grunnen? Hun ville ta HEVN på ekskjæresten

1112

I august i år fikk dyrevernet i South Carolina, USA, et tips som fikk det til å gå kaldt nedover ryggen deres. En skjelettaktig hund hadde blitt oppdaget lenket fast i en bakgård, og den så ut som om den var døende.

Dyrevernet kom raskt til plassen og så at beskjeden slett ikke var noen overdrivelse: den unge hunden de fant bundet til et tre var utsultet og dekket i små larver. Bare 16 måneder gammel holdt Champ på å bli en del av den grusomme statistikken «drept av dyreplageri».

 

Etterforskere fant snart ut at mastiffen tilhørte 30 år gamle Elizabeth James, som fortalte dem at eksen hennes hadde etterlatt hunden hos henne da han slo opp. Som hevn hadde hun nektet å gi hunden mat og vann på over 30 dager.

 

Politiet forteller: «Hun unngikk med vilje å mate denne hunden. Hun så ham hver dag, og så at tilstanden hans ble verre og verre. Hun kunne ha gjort noe, kontaktet politiet eller dyrevernet. Hun kunne ha prøvd å finne et nytt hjem til hunden gjennom Facebook. Hun bare valgte å ikke gjøre det.»

Nå skal hun møte i retten i oktober.

 

«Umenneskelig behandling av dyr vil ikke bli tolerert på min vakt,» forteller sheriffen Don Reynolds. «Ingen dyr skulle måtte gå uten mat og vann.»

 

Det verste av alt? Politiet oppdaget øyeblikkelig at kvinnens egne hunder var friske og sunne, så avgjørelsen om å sulte og torturere Champ var kun for å ta hevn på eksen som forlot henne.

 

Champ ble fraktet rett til nærmeste veterinær, hvor han fikk alt han trengte av øyeblikkelig livreddende behandling. Nå blir han tatt vare på av snille dyrevenner som gir ham alt han trenger for at han skal bli helt frisk igjen. De forteller at Champ er den snilleste hunden de har møtt, og at oppførselen hans mot andre mennesker og dyr er hjertevarmende.

 

Nå håper vi at kvinnen får en streng straff, og at Champ kan finne roen i et trygt og kjærlig hjem. DEL hvis du er enig!