Råkjøreren ser ikke 2-åringen og setter klampen i bånn. Da gjør barnepiken det HELTEMODIGE

868

Bilister har et stort ansvar for andre som ferdes i trafikken, og konsekvensene for å ikke ta det ansvaret på alvor kan ha livstruende eller dødelige utfall. Særlig ille kan de gå når små barn er involvert.

Foreldrene til to år gamle Fox kan prise seg lykkelige for den dagen de valgte å ansette barnepiken Caroline. Fox elsker den snille barnepiken sin, og foreldrene føler seg helt trygge på at sønnen er i gode hender når de er på jobb. Men på denne dagen ble Caroline mer enn en barnepike – hun ble en del av familien.

Foreldrene var på jobb da Caroline tok med lille Fox ut på en trilletur i nabolaget. Hun kikker begge veier, og krysser veien ved et stoppskilt. Så hører hun lyden av en kraftig motor.

Basert på den enorme lyden er det tydelig at bilisten har satt bånn gass, og når hun får øye på den viser han ingen tegn til å stanse for stoppskiltet. Caroline skjønte at hun ikke ville få tid til å redde både seg selv og barnevognen i tide.

På et millisekund måtte hun ta en avgjørelse ingen ung kvinne skulle måtte ta: skulle hun redde seg selv eller toåringen? For Caroline var dette ikke et spørsmål en gang, og med all sin makt dyttet hun vognen bort fra seg og i trygget. Så smalt det.

 

I veien ligger Caroline forslått og i store smerter med to knuste hender og flere beinbrudd. Selv forteller hun at det verste var lyden av toåringen som gråter og skriker etter henne fra vognen, uten at hun kunne gå for å trøste ham.

Heldigvis kommer ambulansen raskt på plass, og Caroline blir fraktet til sykehuset. Der viser det seg at hun har hatt utrolig stor flaks, og til tross for at hun har flere brudd er hun er ikke livstruende skadet.

Familien fikk sjokk da de hørte hva som hadde skjedd, og har nå satt igang en innsamlingsaksjon for å dekke sykehusregningene til den unge heltinnen. Fox vil helst være med Caroline hver eneste dag, og ser på henne som sin personlige superhelt.

SE videoen nedenfor, og DEL den gjerne med vennene dine for å hylle denne fantastiske heltinnen!